fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Danas dečki imaju svoj dan

Svake godine 3. listopada obilježava se Međunarodni dan dečki u vezi – poseban dan posvećen svim dečkima koji su u ljubavnim vezama. Ako ti je partner važan, iskoristi ovaj dan kao priliku da mu pokažeš koliko ti znači. Možda nisi znala da postoji takav dan, ali sada kad znaš, iznenadi ga nekim posebnim planom!

Ovaj dan možeš proslaviti upravo danas ili ga planirati za vikend, svejedno je – bitna je pažnja. Zapiši si ovaj datum i zapamti ga za ubuduće, jer je to idealna prilika da partneru izraziš zahvalnost za sve male geste koje često uzimamo zdravo za gotovo. Iako često očekujemo da oni budu ti koji planiraju spojeve, ovaj put preuzmi inicijativu i osmisli nešto posebno!

Ako ti treba inspiracija, evo nekoliko prijedloga za zabavne spojeve u zatvorenom prostoru, idealne za jesensko vrijeme:

1. Palačinkarnica

Umjesto odlaska u formalni restoran, odvedi ga na mjesto gdje ćete se zasladiti palačinkama! Ovakvi spojevi su opušteniji i zabavniji, a zasigurno ćete se oboje dobro najesti.

2. Kuglanje

Nije važno znate li kuglati ili ne. Kuglanje je sjajan način da se zabavite i nasmijete – čak i ako rezultat nije sjajan! Ovaj spoj idealan je za sve koji žele nešto dinamično.

3. Kino

Kada ne znaš što odabrati, kino je uvijek dobar izbor. Odaberi film za koji znaš da će mu se svidjeti i uživajte u klasičnom izlasku uz kokice.

4. Filmska večer kod kuće

Ako ste raspoloženi za intimniju atmosferu, organiziraj filmsku večer kod sebe doma. Uz dekice, lampice i kokice, stvorit ćeš udobno mjesto za zajedničko gledanje filmova.

5. Večer društvenih igara

Pokažite tko je bolji u Monopolyju ili igrajte neku novu igru koju niste do sada isprobali. Pripremi grickalice i stvori natjecateljski duh – pobjednika možeš nagraditi nekom posebnom sitnicom.

6. Igranje video igara

Ako tvoj dečko voli igrati video igre, pridruži mu se! Čak i ako nisi veliki fan, pokazivanje interesa za njegov hobi bit će mu posebno drago. Možda otkriješ da i sama uživaš više nego što si mislila!

7. Pikado ili biljar

Ako želite spoj uz piće, pronađite bar koji nudi i pikado ili biljar. Uz laganu konkurenciju, razgovor i piće, ovo može biti savršen način da provedete večer.

8. Escape room avantura

Ako volite izazove, escape room je prava stvar za vas. Uzbudljivo iskustvo rješavanja zagonetki u timu odličan je način da provedete zajedničko vrijeme i testirate svoje vještine suradnje.

Bez obzira na to koji spoj odabrala, važno je da pokažeš koliko ti je stalo i koliko cijeniš sve što radi za tebe. Sretan Međunarodni dan dečki!